fold you so!

en norsk origamiblogg

DIY: Bascetta-stjerne

10 Comments

Jeg har lovet dere en DIY på den Bascetta-stjerna jeg har vist frem i tidligere innlegg, og nå har jeg endelig fått satt sammen en. Jeg er veldig spent på om det er blitt forståelig, så alle tilbakemeldinger mottas med takk :) En ting som kanskje kunne gjort det lettere å forstå er om jeg hadde brukt duofarget papir (med forskjellig farge på for- og bakside), men jeg kom frem til at de fleste av dere nok kom til å brette en av ensfarget eller mønstret papir, så da er det like greit å gjøre det realistisk. Lykke til!

DIY-Bascetta-del-1-1418pxNå gjør vi som Ingrid Espelid Hovig, og jukser litt. Jeg har brettet mine 30 moduler på forhånd, så her får dere fremgangsmåten for monteringen:
DIY-Bascetta-del21418
Om du trenger litt mer visuell hjelp til monteringen finnes det en drøss av videoer på YouTube, denne liker jeg ganske godt. Selv om akkurat denne stjerna er hvit, så funker den fint å brette i andre farger og mønstre, det er bare fantasien som setter grenser! Slenger på et par gamle bilder, til glede for nye lesere, som man sier :)

Bascetta-Giveaway
Bascetta2a
Nå bærer det avgårde på hytta for å snekre med meg, så det blir ikke noen flere stjerner brettet denne helga i alle fall. Men jeg håper kanskje det er noen andre der ute som gir den et forsøk. Send meg gjerne bilder, da blir jeg kjempeglad!

God helg!

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

10 thoughts on “DIY: Bascetta-stjerne

 1. Pingback: Verdens bokdag – en hyllest på etterskudd | fold you so!

 2. Pingback: Mer modulært | fold you so!

 3. Pingback: Fold You So! i Rom123 | fold you so!

 4. Hei;)
  Jeg har omsider fått brettet meg en Bascetta-stjerne. Tusen takk for at du la ut en så fin forklaring;)
  fra Ann-Mari

 5. Denne ble fantastisk! Tusen takk :-)

 6. Takk for en flott side :o) endelig fikk jeg brettet min egen stjerne….blitt helt hekta på papirbretting etter at jeg gikk inn på siden din TAKK !!

 7. Pingback: 60 DIY Decorate with Paper | Rilane - We Aspire to Inspire

 8. Pingback: God Jul! | fold you so!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s