fold you so!

en norsk origamiblogg

10 bra ting med Origami

4 Comments

Dette innlegget befester min posisjon som Norges første origaMisjonær. Som jeg hintet om i mitt første innlegg har jeg altså en ikke så godt skjult agenda om å fortelle dere om hvor bra origami er. (Jeg håper jo og på å kunne vise dere hvor bra det er gjennom mange bildeposter, men jeg må jo fortelle litt også….)
Og siden lister alltid er fint og oversiktlig, og ikke minst lett å lese, så velger jeg å presentere mine argumenter punktvis. (Slik jeg alltid drømte om å kunne levere oppgavene da jeg gikk på blindern…oversiktlig og punktvis).

 1. Origami er gøy
 2. Origami er beroligende (man kan helt seriøst brette bort sinne og irritasjon)
 3. Origami skjerper konsentrasjonen
 4. Origami gir deg en bedre innsikt i geometri
 5. Origami kan lett bli til fine gaver
 6. Origami kan “piffe opp ditt interiør på 1-2-3”
 7. Origami kan være en billig hobby (med mindre du blir helt papirfrik og blakker deg på PapirGalleriet)
 8. Origami hjelper deg til å øve opp tålmodigheten din
 9. Origami stimulerer kreativiteten
 10. Origami fungerer utmerket som partytriks!

Og så ser det jo ofte veldig fint ut…

fugl og orkidé

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

4 thoughts on “10 bra ting med Origami

 1. Pingback: Hurra! Origamisjonering funker! « fold you so!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s