fold you so!

en norsk origamiblogg

En blogg om ting man kan lage av papir (minus scrapbooking, da..)

5 Comments

(Woæ)

Jeg har startet en blogg. Ikke en hvilken som helst blogg heller.En origami-blogg. Og her er grunnen:

Det siste året har jeg vært over gjennomsnittet interessert i å brette papir. A.k.a origami. (this ancient japanese art form osv osv..) Og i min søken etter riktig papir, (gjerne den ferdigkuttede typen), gode etterbehandlinger, artige ideer og generelt andre likesinnede, så savnet jeg origamistoff på norsk. Jeg klarte rett og slett ikke å finne noen norske origami-blogger, eller oppdaterte forum. Jeg prøvde å søke etter hobbyblogger som holdt på med papir, men fikk inntrykk av at papirhobby er ensbetydende med scrapbooking.

Så mye scrapbookstoff fant jeg, at det rett og slett endte med scrapbookoverdose. Jeg begynte sakte men sikkert å hate scrapbooking. Faens jævla scrapbookere tenkte jeg, jeg skal vise dere! I mitt sinne og min frustrasjon tenkte jeg at jeg fikk starte min egen jævla blogg da, og den skulle hete intet mindre enn F*ck Scrapbooking, og handle om alt man kunne lage av papir som IKKE var scrapbook-relatert.

Jeg har roet meg ned nå. Veldig mye ned. Det finnes jo tross alt mange bra origami-kilder på engelsk der ute på det allmektige Internett. Men tanken om å starte en blogg som handler om alt man kan lage med papir som ikke er scrapbook-relatert ble hengende fast. Så nå gjør jeg det. Nå starter jeg min egen jævla blogg.

Men jeg er ikke sint lenger. Jeg bretta det bort. It is good. Og jeg skal vise dere akkurat hvor bra det er.

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

5 thoughts on “En blogg om ting man kan lage av papir (minus scrapbooking, da..)

  1. Det var jævla bra!!!! ;) Hilsen papirbloggen….

    ThePaperBlog

  2. Pingback: 10 bra ting med Origami « fold you so!

  3. Pingback: 2012 – en bloggoppsummering « fold you so!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s