fold you so!

en norsk origamiblogg

Fold you so! på OFW

12 Comments

Det stemmer, OFW som i Oslo Fashion Week. Husker dere det oppdraget jeg hadde fått? Det som skulle få være hemmelig litt til? Oppdraget kom fra designer Kristine Vikse, som ville ha de som runwaydekorasjoner under showet sitt på Oslo Fashion Week! Jeg ble naturligvis supergira og sa ja på flekken. Så i går var jeg i tilbake i Oslo i ca. 13 timer og brettet, svettet, og sprayet, før jeg avsluttet dagen på moteshow.

Foto: BERGSTAR.NO

Kolleksjonen har fått navnet Goodiebag, blant annet på grunn av de sukkertøysaktige pastellene som går igjen i plaggene. Disse ble hentet opp i lotusene. I tillegg er kolleksjonen inspirert av østen, rene linjer og geometriske former  – så origamidekorasjoner kan vell egentlig sies å være helt på sin plass ;)

Det var utrolig gøy å få være med på showet, og kolleksjonen er skikkelig fin! Jeg var temmelig kry der jeg satt – for første gang på et ordentlig runwayshow, og så var det i tillegg jeg som hadde laget dekorasjonene!

Disse lotusene er laget av gråpapir, og deretter spraymalt i fargene Nature White, Piglet pink light og Mentol light, alle fra Montana Gold. De lages av 12 moduler, og i motsetning til mange andre origamimodeller lages de av rektangulært papir, i skalaen 2:1. Disse modulene er 70×35 cm. Slike lotuser ville og passet fint som dekorasjoner i bryllup, eller andre festlige begivenheter.

Vil du lage dine egne?
Følg denne oppskriften på instructables.com. De er mye lettere enn man tror.
Lykke til!

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

12 thoughts on “Fold you so! på OFW

 1. Vera, det her e jo dritkult!!!!!:D Du e jo pinade blitt en proff origamist! Savne dae

 2. Wæh! Dritkult! Gratulerer med stilig oppdrag. Hvordan ble du involvert i dette?

  • Takk takk :) designeren hadde googla “origami lotuser” elno, og kommet til bloggen min. Så sendte ho en mail og spurte om æ kunne tenke mæ å være med på det. Veldig artig :) sees vi i dag på BAKgården?

   • Så stili! Og ja, vi sees i BAKgården idag. Æ må bare komme mæ til Harstad og få dusja kjapt så e æ i modus! :D

 3. Så artig oppdrag! Og veldig fine lotuser. Du er flink, altså.

 4. Så flink du e, Vera :) D så superbra ut!!! Dødskult :)

 5. Nå er jeg overmåtlig imponert, så utrolig flink du er, og utholdene. Nesten målløs jeg. Shit pomfritt!

 6. Hurra for deg Vera! Så utrolig kjekt! Flinking!

 7. Pingback: 2012 – en bloggoppsummering « fold you so!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s