fold you so!

en norsk origamiblogg

Fold You So! – nå også på Etsy

4 Comments

Gjett hva! Jeg er blitt butikkeier – på Etsy. Den siste uken har jeg skrevet produktomtaler, regnet ut priser, sjekket porto-og pakkekostnader og tatt produktbilder, og i dag følte jeg endelig at det var klart for åpning. Så her er den, butikken min;

EtsyheaderFoldYouSo

Siden jeg bor i England for tiden er jeg foreløpig kun å finne på Etsy, men regner med at jeg åpner Epla-butikk også når jeg flytter tilbake til Norge. Er det noen som har noen tanker omkring Etsy vs. Epla? Blir glad for alle tips og triks fra mer erfarne butikkeiere ;)

Serviettringer – til salgs i butikken.

Årsaken til at jeg bestemte meg for å åpne butikk er ikke nødvendigvis for å bli rik (selv om det jo hadde vært en fin bi-effekt), det har like mye med at jeg har et overproduksjons-problem å gjøre. Det sier seg selv at når man bare må brette litt, helst hver dag, så blir det plutselig litt fullt i leiligheten. Og da er det jo like greit å prøve å selge noe av det.

Mix og match din egen fargekombinasjon – 5 fugler, med maljer. Fargen på maljene bestemmer du og selv.

Jeg satser i første omgang hovedsaklig på fugler, og andre ting som lett kan sendes med posten, og som er anvendelige. Men jeg er veldig åpen for å ta imot bestillinger! Så om det er noen der ute som har skikkelig lyst på noen origamifugler, blomster, eller hvadetskullevære, men ikke har tid/lyst/tålmodighet (stryk det som ikke passer) til å brette de selv, dere kan nå besøke butikken min og få tilfredsstilt alle papirbrettingsbehov.  Velkommen skal dere være ;)

// Guess what? I’m a store owner! An Etsy-store owner at least… I’ve now opened my shop at Etsy, simply because I fold too much to keep, and it would be fun to see if anyone fancies my foldings. So if you really like Origami birds and other folded items, but don’t have the time or patience to fold them yourself, pop over to my shop and purchase them! I’ll be adding new items every week over the next months, so be sure to check in regularly. Have a lovely Thursday. //

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

4 thoughts on “Fold You So! – nå også på Etsy

 1. Gratulerer så mye med nettbutikk. Jeg har ikke frekventert Epla så veldig mye det må innrømmes, men jeg elsker Etsy og er innom der nesten daglig. Jeg synes svanene i gull og sølv-papir var helt utrolig nydelige ♥

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld og håper du får en fin helg :)

  • Takk, så artig å høre!:) er oftere innom Etsy enn Epla selv også, så det var naturlig å starte der.
   Ha en kjempefin helg du og :)

 2. Må innrømme jeg er skeptisk til Etsy, mest fordi han som eier det fremstår som en regelrett tosk og delvis fordi det er så vanskelig å finne de genuine sakene mellom all den masseproduserte billigrøkla. Men det er ingen tvil om at det er der du har det største kundepotensialet. Uansett: Gratulerer med åpning, og bra jobb med lekre produktbilder!

 3. Gratulerer!!

  Jeg ønsker meg armbånd <3

  Lykke til med butikken!
  Siw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s