fold you so!

en norsk origamiblogg

Modulært på veggen

6 Comments

Endelig har jeg fått gjort ferdig et prosjekt jeg har gått og tenkt på lenge! Jeg har fått laget mitt eget lille 3Dkunstverk til veggen.

ModularOrigamiOnthewall
Sterkt inspirert av SNURK sitt fantastiske sengesett og putetrekk som jeg viste i dette innlegget, satte jeg i gang med å brette moduler i sort, grått og hvitt. Antall moduler og farger er tatt på gefühlen, basert på hvilke farger jeg hadde tilgjengelig. Men jeg tror jeg endte opp med ca 70-80 moduler tilslutt…

Paaveggen

Så nå ser veggen vår slik ut. Litt mer på veggene enn hva vi hadde i dette innlegget fra heromdagen altså…;) Det er veldig kjekt med en kjæreste som er grafisk design-student, da har man liksom alltid noe å henge på veggene! Dagens anbefaling der altså.

ranunklerogorigami
Legg til litt vårsol og halvdøde (eller halv-levende?) ranunkler, så blir det jo rene idyllen i stua.

Vil du og brette Origami til veggen? Besøk sidene til SNURK her, der ligger det en video som viser hvordan du går frem.

Ha en fin onsdag da dere!

// Highly inspired by this beautiful bedlinen from SNURK I started folding origami modules in black, white and grey, and made my own 3D wall-art. If you want to do the same, just check out the video on Snurk’s website, and start folding. Happy Wednesday! // 

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

6 thoughts on “Modulært på veggen

  1. Herlig origami på vegg!
    Jeg tror ikke jeg skal bytte ut mannen, men jeg ser fordelen med en grafisk design inspirert mann… Men jeg får fikse bilder og inspirasjon selv istedenfor..

    Ha en videre strålende dag!

  2. Det blev väldigt snyggt! Origami är verkligen toppen att dekorera med för en fattig student. :)

  3. Akkurat dette har jeg og lyst til å gjøre, det er så kult!! Den videoen skal jeg sjekke ut:-D

  4. Fantastisk Vera! Du e en inspirasjon! :-D

  5. Hva gjør du med de løse endene/flappene, bretter du dem inn bak, eller kan de klippes av?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s