fold you so!

en norsk origamiblogg

Muffinspynt

1 Comment

Er det mange som baker muffins i helga, og som lurer på hva de skal pynte dem med? Da har jeg et tips; Origami-sommerfugler.
Muffinspynt

Instruksjonene finner dere her, hos Norway Designs, som jeg var så heldig å få lov til å gjesteblogge hos tidligere i vår. Jeg skal ikke bake muffins, jeg skal derimot på hyttetur, og nyte det fine været og forhåpentligvis skiføre. Ha en fin helg!

PS; Husk Giveawayen min, hvor du kan vinne en Bascettastjerne. Jeg trekker en vinner 16.april. Lykke til:)

// Are you making cupcakes today and wondering about how to decorate them? How about folding some butterflies? Instructions are here. They’re in Norwegian, but maybe the pictures make enough sense? Happy Saturday! //

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

One thought on “Muffinspynt

  1. Super ide! Må brette opp et lass og ta med på hytta,- der er det vi baker og pynter, for hvem trenger vel strøm til sånt..? For enkelt, hehe.

    Håper du har en strålende helg!
    Klem :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s