fold you so!

en norsk origamiblogg

En by av papirhus?

3 Comments

Jeg liker så godt disse små 3d origami-husene designet av Roman Diaz! De er hule under, så de egner seg som gjemmested for små overraskelser. Jeg har en liten plan om at årets adventskalender kanskje kommer til å ta form som en papirby. Hva tror dere?

Paper houses - by Roma Diaz

Fremgangsmåten på disse husene finner dere hos Origamispirit, hvor den fantastiske Leyla Torres har laget en veldig lettforståelig video. Så kos dere med byutviklingen, og la meg gjerne vite hva dere bruker husene til :)

-Vera

// I love these little houses by Roman Diaz! And since they are hollow, I think I’ll use them as our advent calendar this year. I think it will look super cute. The instructions can be found over at Origamispirit, where the ever so lovely Leyla Torres has made an excellent video demonstration. Happy folding! //

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

3 thoughts on “En by av papirhus?

  1. Det må bli en fantastisk julekalender! Super idè

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s