fold you so!

en norsk origamiblogg

Dagens høydepunkt! Crease + Fold av Sok Song

Leave a comment

I dag må det bare bli et bonusinnlegg, for da jeg kom hjem fra en lang dag på jobb lå det noe fantastisk i postkassen og ventet på meg! Jeg har nemlig en veldig god venninne som alltid sender bursdagsgaver på etterskudd (det er veldig fint, da vet jeg alltid at det kommer noe plutselig), og nå har hun sendt meg årets gave! Og FOR en gave! Gleder meg som et lite barn til å gå i gang!

HerreGUD som jeg gleder meg! Det kommer nærmere beskrivelse og anmeldelse av boken senere, æresord og ti fingre i nesen, men om dere er som meg og ikke trenger å se annet enn omslaget for å bli forelsket, så kan dere kjøpe boken her.

 

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s