fold you so!

en norsk origamiblogg

Paper or plastic?

6 Comments

Jeg tror mitt svar på det spørsmålet alltid vil være papir.
I alle fall om det er snakk om blomster.

Denne buketten er laget av 4 forskjellige origami-blomster; Primula, Iris (evt lilje, kjært barn osv..), Kusudama, og en slags klokkeblomst jeg endte opp med da jeg brettet litt feil…Ops! Men jeg syns det var fin jeg, så den fikk være med likevel. Det finnes sikkert et diagram for den også en eller annen plass (Det kan ikke være bare jeg som har gjort det heldige feilskjæret der), og når jeg finner det skal jeg legge det til listen.

Om dere syns det er vansklig å lese diagrammer, finnes det ca en million videoer på youtube. Just google it :p
Jeg syns ofte videoene kan være litt slitsomme, og foretrekker egentlig å sitte i ro og fred og se på et diagram i en bok, og litt deilig jazz fra radioen.

Neida.
Men litt joda.
Kanskje ikke alltid jazz, men ganske ofte radio.

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

6 thoughts on “Paper or plastic?

  1. De var ordentlig fine, en dag i fremtiden når jeg endelig får min egen lille plass skal jeg teste ut dette… hvis tålmodigheten strekker til!

  2. Du er så utrolig flink :)

  3. Nydelige blomster altså! utrolig hva man kan lage :)
    Ha en fin søndag :)

  4. Helt klart Paper!!! (Bare for å ha svart på innleggstittelen din. ☺) Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min Gi det videre! Jeg føler meg beæret som får være en paper passionista i listen din! Du har en utrolig kul blogg, og en herlig attitude (måtte le da jeg leste motivasjonen bak bloggen din – er selv en ex-scrapper og skjønner jo at du synes det er overdose scrapping på nett!). Og så er det jo bare helt utrolig hvor mye fint du bretter! Blog on – jeg kommer garantert innom deg igjen! Irene

  5. Pingback: 2012 – en bloggoppsummering « fold you so!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s