fold you so!

en norsk origamiblogg

Advarsel: rosebonanza i vente

4 Comments

I går hadde jeg veldig store planer om å skrive et kick-ass blogginnlegg siden jeg hadde feriedag og greier. I stedet brukte jeg store deler av dagen blant annet på Kaffebrenneriet med et blad, på jakt etter papir, og ikke minst- på å lære meg å brette den berømte Kawasaki-rosen. Jeg prøvde meg på den en gang for ganske lenge siden, og ga temmelig fort opp. Men nå er jeg jo litt mer erfaren enn jeg var den gang, og siden jeg hadde fri bestemte jeg meg for at tiden var inne for å vise den fordømte rosen hvem som er sjefen.

Etter 1, 5 timer gikk papiret i det minste med på at jeg aller nådigst kunne få jobb som rosebretter,
men rosen er nok fortsatt sjef….
Men jeg fikk det da til omsider! Hurra!

20120703-073946.jpg

Men jeg er fortsatt bestemt på å mestre denne til det fullle, så jeg kommer til å ligge i hardtrening de neste dagene. Det hevdes nemlig at denne er enkel – og da må jeg jo hvertfall kunne bli kjempegod på det!

Kawasaki – watch out!

Hvis dere vil prøve dere finner dere youtubevideoen som til slutt ble min redning her.

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

4 thoughts on “Advarsel: rosebonanza i vente

  1. Så utrolig mye fint du har laget! Ble veldig inspirert og skal nå gå til anskaffelse av bøker og papir :)

  2. Pingback: Bryllupsbretting og armbånd av restepapir « fold you so!

  3. Pingback: I beg you pardon | Teselskap.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s