fold you so!

en norsk origamiblogg

Fighting windmills

2 Comments

Det er ikke noe vits i å slåss mot vindmøller. Det er bare å gi etter. De er jo så fine.

(Ps: Dette er et pauseinnlegg, jeg er nemlig svært opptatt med å mestre Kawasaki-rosene. De skal jo helst bli perfekte.)

Hentet fra Hitched

 

Hentet fra Weddingchicks.com.

Fra Apartment Therapy

Hentet fra prettychicblog.dk

Dette bildet vet jeg dessverre ikke helt hvor kommer fra, jeg fant det på pinterest. Hvis noen vet blir jeg glad for å få beskjed :)

Edit: Takk til Irene bak bloggen Gi det videre som kunne fortelle meg at bildet er hentet fra Style Me Pretty. Nå funker linken! Gi det videre er forresten en helt fantastisk papirblogg, med en sterk tanke bak, som jeg virkelig anbefaler.

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

2 thoughts on “Fighting windmills

  1. Herlige vindmøller! Jeg eeelsker dem og holder faktisk på med noen selv for tiden (som kommer på bloggen etter hvert…;-)). Det siste bildet som du fant på Pinterest kommer herfra: http://www.stylemepretty.com/2010/06/03/dessert-table-by-eat-drink-pretty/.

    God papirsommer til deg! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s