fold you so!

en norsk origamiblogg

mmmBop your notebook

1 Comment

I morgen skal jeg til London for å treffe Ei av de beste. Og sist gang vi møttes har vi tydeligvis snakket om notatbøker, eller om at man burde skrive noe ned, eller et eller annet som har fått meg til å skrive “NB: Kjøp notatbok” bak avtalen vår på iPhone kalenderen min…(Jeg burde nok bli flinkere til å skrive utfyllende notater, og litt dårligere til å stole på egen hukommelse.)

Jeg har dog noen vage minner om at det gjaldt en slags dagbok, for å oppsummere alt man var fornøyd med å ha fått gjennomført den dagen, og alt man var takknemlig for, for å liksom få en positiv avslutning på dagen. Har noen av dere prøvd det? Det fungerer egentlig ganske fint, så uansett om det var det vi hadde snakket om eller ikke, så tenkte jeg at det ville være en fin gave å ta med til London for overrekkelse. Både fordi hun er et fantastisk menneske – og fordi det alltid er hyggelig med smågaver.

Så i dag (i siste liten naturligvis) gikk jeg på jakt etter en notatbok. Men alle jeg fant var enten for simple, for dyre, for stygge, eller bare rett og slett ikke riktige. Så jeg endte opp med denne helt OK notatboken her:

Grunnen til at jeg valgte den, er fordi man veldig lett kan bytte ut motivet som er innenfor plastomslaget med et motiv etter eget ønske. Så da jeg kom hjem pimpa jeg den rett og slett opp med litt origami, og et fint sitat:

Relativt fort gjort, og mye mer personlig :) Vi var store Hanson-fans på barneskolen. Kanskje hun alle mest. En gang da hun skulle være borte i tre måneder måtte jeg låse meg inn i huset deres og ettersende Hanson-plakatene til henne, siden hun dessverre hadde glemt de, og ikke helt skjønt hvor mye hun kom til å savne de. Hun hadde dibs på Taylor, men det var helt greit, for jeg likte Zac best uansett.

I alle fall. Da jeg var ferdig med gaven hennes, hadde jeg fortsatt litt matriell, kreativitet og energi igjen, så jeg pimpa kalenderen min også i samme slengen:
Litt skjønnhetsfeil her og der, men slik er det når man er litt utålmodig og skal gjørra-sjæl.

TUT!

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

One thought on “mmmBop your notebook

  1. Hanson var min første og mest intense kjærlighet. Vegger vindu tak og gulv var dekket av hanson plakater. albumet tatt opp på kassett. For en tid !!

    Det kribla litt da jeg så mmmbob og den fine notatboka :-) fint tips :-D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s