fold you so!

en norsk origamiblogg

Blogganbefaling og onsdagsinspirasjon: Oh Happy Day!

1 Comment

For tiden er jeg visst kun interessert i å drømme meg bort i alle slags fantastiske prosjekter, til tross for at jeg egentlig verken har tid til å gjennomføre alle disse, eller egentlig behov for det. Jeg skal ikke gifte meg, arrangere stor fest, kle ut en kid eller noe i nærheten av det i nærmeste fremtid – likevel er det denne typen prosjekter som plutselig fører til at jeg har brukt halve dagen på Pinterest i stedet for over skolebøkene. (Hørte jeg noen si prokrastinere…?)

En av de bloggene jeg blir sittende å lese i timesvis når jeg først går inn på de er Oh Happy Day.
Den drives av  eventplanleggeren Jordan Fearney, og inneholder de mest fantastiske ideer og bilder. I går kommer jeg over dette bildet på Pinterest, og det var naturligvis pinnet fra Oh Happy Day:

Disse kan kanskje være et alternativ til silkepapir-pom-pomsene ved neste anledning? Jeg syns de er  utrolig lekre og se på. Og de minner jo veldig om disse man kan kjøpe fra Ikea, hvis man ikke vil lage de selv mener jeg…;)

Det fine med å lage de selv er jo naturligvis at da kan man velge farger helt selv og.  Hva med dramatisk gull og koksgrått til jul..?
Om du har lyst til å give it a go er det bare å klikke på det øverste bildet, så kommr du rett til Oh Happy Days eminente fremgangsmåte.

Kanskje jeg skal bli eventplanlegger når jeg blir stor?

Kos dere med onsdagen! (Halveis folkens, halveis ;))

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

One thought on “Blogganbefaling og onsdagsinspirasjon: Oh Happy Day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s