fold you so!

en norsk origamiblogg

Oktober = Rosa sløyfemåned

4 Comments

“Hvert år rammes omtrent 2 850 kvinner i Norge av brystkreft. Det betyr at hver 12. kvinne rammes av sykdommen i løpet av livet.”
-www.rosasloyfe.no

Jeg vet ikke med dere, men jeg har mange i min nærmeste krets som på en eller annen måte er blitt rammet av brystkreft, enten som pasient eller pårørende. Og jeg vet at måten man blir tatt vare på og behandlet på i en slik situasjon kan blir avgjørende for hvordan man selv takler situasjonen, både når man står i det, men også i ettertiden.

Derfor mener jeg man skal fortsette å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen, som gjennomføres for 14. gang i Norge i år. Jeg kjøper nok den årlige refleksen her i England i år, men denne bloggposten kan kanskje være med å spre budskapet. Det er jo noe som heter alle monner drar, er det ikke?

Besøk Rosa Sløyfe 2012 for å få en rosa sløyfe til å sette på ditt eget nettsted, eller for  å lære mer om brystkreft.

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

4 thoughts on “Oktober = Rosa sløyfemåned

  1. Så fint innlegg, Vera!

  2. rÅsa. skal du holde origamikurs for nære venner i jula, kanskje?

  3. Takk for koselig kommentar på bloggen min! :) Skal definitivt kikke meg rundt på bloggen din etter noe å brette :)
    God fredag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s