fold you so!

en norsk origamiblogg

Bascettastjerne i vinterland

5 Comments

I går fullførte jeg Bascetta-stjernen som jeg har gitt en liten sneak-preview av på Instagram. Og siden det blir veldig fort mørkt i Norge om vinteren, og i særdeleshet her oppe i Nord-Norge, tok jeg likesågodt med meg stjerna ut og fotograferte den.

Bascettastar

Jeg har brukt fremgangsmåten til Iri Knappoli for brettingen (Del 1 og Del 2), men måtte ty litt til en video og når jeg skulle finne ut av sammensetningen til slutt. Men det hjalp veldig at jeg hadde lest fremgangsmåten hos Iri først, før jeg så videoen.  Jeg brukte samme video som Kjerstis Lykke brukte da hun lagde sin stjerne, og den videoen finner dere her.

Bascetta på kabeltromle

Bascetta3

Det er utrolig tilfredsstillende å stå med en ferdigbrettet modulær origamimodell mellom hendene, så denne anbefaler jeg dere og prøve. Til tross for utseendet er den ikke så avskrekkende som man først kunne trodd.

Lykke til :)

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

5 thoughts on “Bascettastjerne i vinterland

  1. Imponerende stjerne – og tøft med bruk av papir med tekst på!

  2. Tusen takk :) Jeg har fått ny giv på modulær origami etter denne, så det blir nok mer av denne sorten etterhvert ;)

  3. Pingback: DIY: “Spiky Ball”-modul « fold you so!

  4. Pingback: DIY: Bascetta-stjerne | fold you so!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s