fold you so!

en norsk origamiblogg

Bloglovin

2 Comments

Follow my blog with Bloglovin

Er det mange av dere som er på Bloglovin? Jeg holder akkurat på å rydde i mappene mine der, og kommer på at jeg har jo ikke “claima” bloggen min som min der enda. Så det gjør jeg nå. Det er jo utrolig praktisk å kunne ha alle bloggene man følger pent og pyntelig sortert på en plass. Men jeg ønsker meg en skikkelig lekker Bloglovin-app (ala Flipboard) til iPad, slik at man kan lese bloggene som et eget magasin. Noen som vet om en bloggleser-app som funker på den måten? Blir veldig glad for tips.

Her er forresten resultatet fra gårdagens bretting – en versjon av en klassisk Sonobe med “vinger”. Derav navnet “Winged Sonobe”. Denne finner man oppskrift på i boka “Everything Origami” som kan kjøpes her. Anmeldelse av denne boken er på vei ;)

2013-01-15 21.51.48

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

2 thoughts on “Bloglovin

  1. Finnes det ikke Bloglovin app til iPad da? Jeg har på iPhonen min, syns den fungerer fint… :)

  2. Bloglovin er genialt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg fulgte blogger før jeg oppdaga det. Holder forresten på med en spiky ball nå, greit å ha noe å henge fingrene i når hodet er fylt opp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s