fold you so!

en norsk origamiblogg

Om origamisjonering og resultater

7 Comments

Hovedmålet (ja, kanskje tilogmed visjonen, om man vil) med denne bloggen er enkelt definert. Det lyder nemlig slik: Origami til folket! Jeg vil rett og slett se mer brettet papir i de norske hjem, og blir kjempeglad hver gang jeg får tilbakemeldinger som tyder på at det fungerer. Sånn som når @fjordby på la ut dette bildet på Instagram og merket det med @foldyouso.

Fjordby: Origamiuro

Helt nydelig! Hvis ikke dette er motivasjon nok til å begynne å brette, så vet ikke jeg! Oppskrift på disse tradisjonelle origamifuglene finner dere her. Besøk også gjerne bloggen til fjordby, her finner dere mange andre kreative prosjekter.

Har du brettet noe?
Jeg vil veldig gjerne se! Du kan enten sende meg et bilde på mail; foldyouso[at]gmail.com, eller last det opp på Instagram og merk med @foldyouso. Om det kommer inn litt bilder så kan jeg jo lage et oppsummeringsinnlegg her på bloggen etterhvert, så får vi utvekslet masse fin inspirasjon!

Ha en fin uke!

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

7 thoughts on “Om origamisjonering og resultater

 1. Origami til folket! er et veldig bra slagord! Jeg tror jeg vil adoptere det selv også. Neste steg må vel være geriljaorigamering (? ikke helt riktig ord men… hva sier man), dvs plassering av origami på steder folk kan nyte det uten forvarsel? :)

  • Jeg er all for geriljaorigamivirksomhet! Jeg har allerede plassert endel traner og diverse rundtomkring i Oslo, Southampton, Harstad og Mannheim, men det haddevært kult å gjøre noe skikkelig stort og iøynefallende! Kanskje vi skulle joined forces til sommeren? :) eller bare lage en egen tag på instagram vi kan bruke hver gang vi origamigeriljerer? (Det er nok sikkert i alle fall ikke riktig ord å bruke:p)

 2. Origamigerjilering høres nesten ut som origamibriljering, så jeg syns egentlig det var bra ord. En litt stille, snikete bevegelse som arbeider i det stille med små aksjoner er jo veldig tøft. Men noe stort hadde vært bra også.

  • Jatakk begge deler! Men da har vi en plan, neste gang vi origamigeriljerer så tar vi bilde og tagger det med #origamigeriljering, helt anonymt, naturligvis ;)

 3. Thank you for your blog!
  I described my attempt to follow your inspirational posts here: http://got2focus.wordpress.com/2013/01/14/origami-at-christmas/

  • Thanks for your comment, and your link! It makes me really happy to see that someone is inspired by my posts, especially when I think about all the blog posts that have inspired me over the years. Feels like I’m giving something back :p

 4. Pingback: Insta-inspirasjon « fold you so!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s