fold you so!

en norsk origamiblogg

livstegn

5 Comments

hei

Hei allesammen! Jeg vil bare si at jeg er her fortsatt. Det er bare det at jeg skal bare, skal bare…. Og så var det jo sommer, og så ble det liksom litt fint vær, og så kom den høsten når jeg tenkte at nå – NÅ kommer hverdagen sikkert endelig igang igjen. Men da hadde det jo liksom vært sommer og man hadde ikke fått gjort noen av de tingene man skulle være ferdig med innen høsten, for det var jo sommer – sant? Så liksom balla det på seg. Men jeg er her fortsatt. Og så er jeg litt oftere på instagram.

Akkurat nå skulle jeg bare si hei. Og på (relativt) snarlig gjensyn.

hadet.

 

// hi. I’m still here. It’s just that, you know, it was summer, and then fall came, but none of the things that where supposed to be done by fall (redecorating, moving in, getting settled in the new job etc..) got done. Since it was summer and all. And now I’m here, but just briefly, to say hi, and that I’ll see you again relatively soon. bye. //  

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

5 thoughts on “livstegn

 1. Hei hei. :)
  Jeg kjenner veldig godt til skal bare, bare. Og plutselig har tiden løpt fra oss. Men det er vel sånn livet er. ;)

  Ha en fin dag!

 2. takk for en KJEMPE inspirerende blogg!
  fantastisk vakkert papir du har brukt i dette innlegget,
  er det lov å spørre hvor man kan få tak i tilsvarende?

  fin dag til deg :)

  • Hei Veronika!

   Selv takk for en inspirerende kommentar! :) Veldig hyggelig. Akkurat her har jeg brukt litt forskjellig. Fant noen papirremser i en butikk i Southampton som her Craft Market, og det er det jeg har brukk på eggene i bakgrunnen. Det i forgrunnen er brettet av favorittpapiret – satogami kjøpt på Norway Designs, Papirgalleiret. De har butikker i Oslo og Trondheim. Ellers er det fullt mulig å bruk farget kopipapir fra eksempelvis Staples. Da må du kjøpe store kvanta, men de har egentlig en del fine duse farger der. :)

   Ha en fin dag du og!

   • tusen takk for svar!
    mener å huske at jeg kan ha sett noe lignende papir hos Papirgalleriet,
    -så da blir det en tur dit asap!

    glad og takknemlig hilsen
    fra meg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s