fold you so!

en norsk origamiblogg

Papirstjerneoversikt – reprise

5 Comments

I fjor i desember samlet jeg linker til andre bloggeres diy-innlegg til forskjellige papirstjerner. Jeg syns rett og slett at den posten er så praktisk, at jeg velger å linke til den på nytt i år, slik at jeg slipper å bla i arkivet for å finne frem til den selv ;) Latskapen lenge leve! Og stjernebrettinga naturligvis :)

Papirstjerneoversikt

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

5 thoughts on “Papirstjerneoversikt – reprise

  1. Du har en kjempeflott blogg. Kan jeg få linke til oppskriften på 3d stjernene dine, når jeg har laget mine egne ??

  2. Herlig! Jeg hadde tenkt meg innom bloggen din for å finne ut hvordan jeg kan brette stjerner, så dette innlegget passet ypperlig!

  3. Nå ble jeg bare så utrolig glad over å finne bloggen din! Så mye flott og jeg ble veldig inspirert, så da får jeg vel forsøke meg så smått selv fremover mot jul.

  4. ÅÅåå så utrolig kul blogg! Glad jeg kom over denne!! Jeg har bare lagt ut noen få papirprosjekter på min egen blogg men har veldig lyst til å prøve meg mere. Har surfet litt rundt på bloggen din og du har så utrolig mye fin! Jeg har prøvd å lage den minste stjernen før, men vil nå prøve meg på en av de større. Papirpynt er jo så “in” i år også :) Ønsker deg en super førjulstid. Håper du oppdatere med masse nye innlegg framover!! Jeg følger med. Førjulshilsen fra Ingrid Serine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s