fold you so!

en norsk origamiblogg

Trane-bordkort

4 Comments

20120527-164736.jpg

…på lederplass i Rom 1-2-3! Det er sommer i Oslo for tiden, og jeg ligger i bakgården vår hele dagen og leser. I dag kjøpte jeg Rom 1-2-3 for å få inspirasjon til farger og former, og det første som møter meg er dette. I like. Dette er en litt enklere versjon enn den dere finner oppskrift på her på siden, det dere gjør er rett og slett og hoppe over steg 11 og 12. Da går det litt raskere hvis man skal lage maange.

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

4 thoughts on “Trane-bordkort

  1. Så fin!!!! Så kul idé til bordkort, – jeg må finne meg en mann, og få han til å fri til meg, og så skal vi ha sånne på bryllupet vårt! Jeps.

    • Hehe, ikke sant? Jeg har mannen, kanskje jeg bare skal fri? ;) Har cirka en million bryllupsideer da, nesten slik at man m gifte seg flere ganger bare for f satt alle ut i livet. :p

  2. Vet du, da jeg var på Panduro igår var jeg helt på nippen til å kjøpe en pakke origamipapir. Lot være siden jeg strengt tatt er ganske blakk for øyeblikket, men neste gang er det ikke umulig at den følger meg hjem, og da må jeg jo beholde den…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s