fold you so!

en norsk origamiblogg

Fasjonabel frokost

2 Comments

I går viste jeg dere trane-bordkortene som var avbildet i mainummeret til Rom 1-2-3. Selv bruker jeg å lage en variant med ugler i stedet, og disse har jeg hatt lyst til å lage et innelgg på en stund nå, men jeg har bare ikke kommet meg så langt. Men når jeg så disse tranene i Rom 1-2-3, OG oppdaget at Lidyll har en sommerbord-utfordring på bloggen sin for tiden, tenkte jeg at nå er det på tide å få ut fingern!

Så til frokost i dag dekket jeg et fasjonabelt frokostbord, med bordkort og det hele, selv om vi bare er to stykker. Og siden vi begge er nordlendinger, med et passe edruelig forhold til dette med sommer, så ble det altså et bord inspirert av den nordnorske sommeren –  verdens beste jordbær, rundstykker med brie og blåbær, inspirert av en lunsjrett på Tromsøkafèen Solid, og solskinngsgult -men med innslag av gråvær.

Borddekningen består av:

Grå duk fra Princess
Små blondebrikker og servietter fra Kid Interiør
Kopper og glass fra Ikea (Glassene er rengjorte “Tindra” duftlys-glass, og koppene er de til 2 kr..)
Liten hvit skål fra Søstrene Grene
Glasskål fra Tilbords
Trefjøl fra Europris
Blått servise arvet etter min mor som vant det i en vervekonkurranse waybackwhen, hvis jeg husker riktig
Figgjo-servise etter bestemoren til Petter
Figgjo salt og pepper-bøsser kjøpt på bruktmarked på Birkelunden
Birdie flaskeåpner og pynt i ett! Kjøpt på Traktøren i fjor

Sist men ikke minst:
Selvbrettede papirfugler og bordkort. Paprifuglene finner du oppskrift på her, og uglene kan du lære å lage her.

PUH! Nå drar vi og bader. Hadet!

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

2 thoughts on “Fasjonabel frokost

 1. Hei på deg!
  Du så stas at du hang deg på utfordringen min!
  ..og for et flott bidrag! Jeg digger!*smile*

  …og jeg takker og bukker for sånn koselig kommentar hos meg!
  Varmer bloggehjertet mitt skal du vite*smile*

  ..flink du er med origami!
  Får lyst til å lære meg selv! Må gjerne si i fra om du har noen tips til nettsteder meg begynnertips-kunne i grunn tenkt meg å prøve litt jeg….blir jo så utrolig flott!!!!
  Flinke:)

  Ønsker deg en flott helg!
  Klemmer fra meg

 2. Hei!

  Takk for kommentar, og ikke minst fine ord :) Blir jo nesten litt starstuck, så lenge som jeg har fulgt bloggen din :p
  Jeg kommer til å legge ut endel diagrammer og basic-oppskrifter her på bloggen etterhvert, og da skal jeg gi beskjed asap:) (Tidligere har jeg laget et innlegg på hvordan man bretter en trane). Hvem vet, kanskje jeg skulle begynt med kursvirksomehet? ;)

  Ha en kjempefin helg du og! Og kos deg på musikkfest! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s