fold you so!

en norsk origamiblogg

Lær å brette stjerner på Papirgalleriets blogg

Leave a comment

Bildet er lånt fra Papirgalleriet.

Norway Design (som huser himmelen – a.k.a. Papirgalleriet) har fått seg nye og kjempefine nettsider, komplett med blogg og greier. Jeg ser frem til masse fin inspirasjon, og forhåpentligvis flere fine gjør-det-sjæl innelgg, slik som dette. 

Jeg har laget en del av disse selv, og tenkte jeg skulle ta bilde av de og vise fremi kveld, men måtte til slutt innse at det er alt for mørkt. Det får bli en annen dag. De er slett ikke vanskelige å lage, så jeg anbefaler å gi det et forsøk.

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s