fold you so!

en norsk origamiblogg

Instagram

2 Comments

Noen ganger har man ikke så mye å si. Eller tid til å si så mye. Men så har man kanskje noe man vil vise frem likevel, og da er det fint at Instagram finnes.

Jeg er allerede relativt flittig instagrammer på privaten, men nå har også bloggen fått en egen konto. Slik at dere som gjerne vil ha en daglig dose origami, (men kanskje ikke er like interessert i å se på kaffen min, maten min, været i England eller neglene mine), har en sjanse til det.

Søk opp @foldyouso på Instagram, eller besøk webprofilen her. Eller klikk på linken i sidemenyen, det funker også.

Author: foldyouso

Jeg heter Vera, og jeg liker å brette ting.

2 thoughts on “Instagram

 1. Hei Vera Tusen takk for hilsen på bloggen! Selvfølgelig kan du vise de enkle julekurvene med DIY på bloggen din her. Mange gode ideer du viser fram og jeg er helt forelsket i det superfine treet som er adventskalender. Fin søndag til deg! Hilsen Kaspara

 2. Hei hei søta!:)

  Ja jeg følger deg allerede på instagram vettu! Elsker brettingen din:)

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:)
  …klart du får lovå videreblogge! Go ahead! Gleder meg til å se!!:)

  Ønsker deg en flott søndagskveld!
  Klem fra meg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s